duminică, 23 martie 2008

10 ani de PAL-TIN la Craiova

Timp de 10 ani am incercat impreuna sa schimbam atitudini, sa rezolvam probleme, sa incercam sa demonstram ca a nu face totul nu este o scuza pentru a nu face nimic.
Impreuna am reusit sa mobilizam resursele din comunitate pentru a face viata copiilor mai frumoasa si pentru a-i implica cu adevarat in solutionarea propriilor probleme printr-o colaborare directa cu administratia locala.
Astfel, timp de 10 ani:
  • 35468 de elevi din clasele VI-VII din 44 de unitati scolare din Craiova si-au votat reprezentantii;
  • 350 de de consilieri au fost desemnati prin vot de colegii lor;
  • 127 de voluntari au fost implicati in proiectele CLC;
  • 380 de proiecte au fost implementate;
  • 25000 de beneficiari directi;
  • 58000 RON au fost obtinuti din sponsorizarii de la 78 de agenti economici;
  • 1700 RON au reprezentat sprijinul financiar oferit de administratia locala pentru programele implementate in parteneriat.

" Dragi colegi,

La 10 ani de CLC Craiova si un an de mandat pentru mine ma aflu in postura de a va raporta intreaga noastra activitate.
Cu bune, cu rele, un lucru e sigur: CLC exista pentru voi si in toti acesti ani am incercat sa facem in asa fel incat sa fim alaturi de voi si sa ne facem datoria, sa ne respectam promisiunile pe care vi le-am facut.
Primii ani au reprezentat o adevarata provocare pentru alesii vostri: usi inchise, lipsa oportunitatilor de tot felul, lipsa de vizibilitate, lipsa unor parteneriate stabile, lipsa de incredere a celor din jur.Cu trecerea timpului acestea s-au rezolvat. Avem parteneriate, avem vizibilitate, avem consilieri activi, avem credibilitate, din pacate lipsa fondurilor ramane singurul impediment in realizarea multora din proiectele pe care vi le-am primis in campaniile electorale.
Lucram la asta si incercam sa ne punem la punct un sistem de finantare care sa ne permita sa rezolvam mult mai multe din problemele voastre.
Avem insa nevoie si de voi!
Nu vom reusi niciodata sa va repsrezentam interesele daca nu le cunoastem.Noi venim catre voi, dar va asteptam si de voi cu idei, cu propuneri, astfel incat sa obtine rezultate cat mai importante la nivelul comunitatii craiovene.

Va multumesc pentru acesti ani,
Va multumesc pentru increderea pe care ne-ati acordat-o,
Va multumesc ca veti fi si de acum inainte alaturi de noi!"

Primar al Consiliului Local al Copiilor Craiova,
Teona Goreci

Niciun comentariu: